fredag 18. februar 2011

Glam shoes for under 100 lappen..

Helt ærlig så vet jeg ikke om skoene havner innenfor glam- eller strippershoes kategorien, men glam shoes så litt bedre ut i overskriften.
Uansett, her snakker vi oppussing av sko, jeg blir fort lei det jeg har, og har lyst på nytt. Men når lommeboka ikke rommer så mye annet enn ekko og spindelvev er det dumt å kjøpe sko til 700-800 kr. Fristende, men dumt! Jeg har nok jukset litt i overskriften, for prisen på skoene er ikke regnet med her. Men man kan bruke sko man allerede har, men kanskje ikke bruker så mye, slik som jeg har gjort. Jeg kjøpte skoene på salg på DNA for 1,5 år siden, og har brukt de 3 ganger. Det ble rett og slett for kjedelig. Jeg har desverre ikke noe before pic av de siden jeg fikset de opp i desember, før jeg visste jeg skulle blogge, men hælen var i samme stoff og farge som resten av skoene.



Strassperlene kjøpte jeg for 30 kr på ebay.com, dette er inkludert frakt og latterlig billig for 1000 perler!!! Jeg kan jo innrømme at jeg har blitt litt ebay slave, og klarer faktisk sitte i to timer der bare for å titte, og så kommer jeg over noe jeg overbeviser meg selv om at jeg faktisk trenger, og kjøper det egentlig bare fordi det er billig..men hysj, ikke si det til noen. Flytende superlim fra Rema1000 tror jeg kostet noe sånt som 43.90,-! Pinsett er lurt å ha, kanskje man har en til overs, eller så har de det på -nille for 19.90!

Dette var mitt første sko oppussingsprosjekt, så det er noen småfeil her og der, men jeg gir meg ikke så lett. Har flere sko jeg ikke bruker, men som jeg ville brukt hvis de var en annen farge eller lignende. Følg med videre for å se hvordan decoupagelim, glitter og candycharms kan live opp et par kjedelige hvite sko.

4 kommentarer:

  1. Dritkult! Fikk lyst til å gjenopplive en del ting i skoskapet nå ja :)

    SvarSlett
  2. Dødskule!! Tar det ikke lang tid? (er litt utålmodig se :)

    SvarSlett
  3. Fine!! :D Fortsett gjerne med slike tips altså hehe flere som har den litt for tynne lommeboka :P

    SvarSlett
  4. Electric Linda : Bare å begynne, mye bedre å ha sko man bruker

    Anonym : Trenger ikke ta så altfor lang tid, men det er lurt å sette av et par timer :)

    Linda : Det kommer mer, har handla en del fra ebay nå;)

    SvarSlett