torsdag 17. februar 2011

Tatoveringer og andre søtsaker, bokstavelig talt! En smakebit..

Jeg ser at jeg har fått 280 besøkende bare fra i går kveld, og har lyst til å gi dere noe annet å se på enn bare introen. Men siden jeg er i mammaperm blir det ikke noen nye tatoveringer å legge ut på et par uker, det vil komme andre godsaker som småprosjekter og tegninger, men det er vel ingenting i veien for å legge ut noe av det jeg har gjort før for å gi dere en smakebit. So here it goes:





Audrey Kitching, tegning i pastell...

Jeg er utrolig glad i å bake, noe som går hånd i hånd med at jeg liker å spise..særlig søtsaker!! Her var det den fantastiske søsteren min som hadde bursdag, og da må man jo ha kake. Det er sukkerbrød, smørkrem og rørte bringebær inni kaka med marsipanlokk. Den ble faktisk god.

Håper jeg fanget noens interesse, og at dere fortsetter å følge bloggen min for å se mer av det jeg gjør! Ønsker alle en super dag...

Xoxo, Candy

6 kommentarer:

  1. Kult! Gleder meg til å se mer. Følger med vettu :)

    SvarSlett
  2. hvordan klarte du å lage marsipanlokket sånn? :) Utrolig fint forresten

    SvarSlett
  3. Rullet ut vanlig marsipan, brukte pensel og brun utvannet konditorfarge til grunning på lokket, så brukte jeg en tynn pensel og sort konditorfarge til flekkene. Da det var ferdig fylte jeg i brunt inni de sorte :) Takk takk ;)

    SvarSlett
  4. WOAH!!! så flink du er :D :D

    SvarSlett
  5. Lager du kaker på bestilling?? Må si det marsipanlokket var sykt kult!!


    -Maiken

    SvarSlett
  6. Hei Maiken, jeg har bare laget kaker til venner og familie, men det er fullt mulig å bestille en kake hvis man vil ;) Jeg er ingen sertifisert konditor da, bare så det er sagt! Hehe

    Tusen takk for koselig kommentar :)

    SvarSlett